Ngeunaan Perusahaan

20 taun fokus kana produksi sareng penjualan ubin lantai

Danyang NQ Sports and Fitness Co., Ltd. fokus kana ngahasilkeun produk latex propésional sareng produk kabugaran. Kalayan langkung ti 10year pangalaman produksi di industri urang. Produk utama urang kalebet pita gelangan résistansi latex sareng band yoga, expander tubing latex sareng sajabana Kami tiasa ngalakukeun produk nasabah numutkeun pamundut. Kami merhatoskeun kualitas produk sareng "Kualitas hirup di pabrik kami". Pasang pre-market, mid & after sale service anu hadé salaku mesin pertumbuhan pendapatan, Nawiskeun kamampuan sareng kaunggulan kompetitif pikeun palanggan ...

  • 18ec81a5