Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Danyang NQ Sports and Fitness Co., Ltd. fokus kana ngahasilkeun produk latex propésional sareng produk kabugaran. Kalayan langkung ti 10year pangalaman produksi di industri urang. Produk utama urang kalebet pita gelangan résistansi latex sareng band yoga, expander tubing latex sareng sajabana Kami tiasa ngalakukeun produk nasabah numutkeun pamundut. Kami merhatoskeun kualitas produk sareng "Kualitas hirup di pabrik kami". Pasang pre-market unggulan, jasa pertengahan & saatos jual salaku mesin pertumbuhan pendapatan, Nawiskeun kamampuan sareng kaunggulan kompetitif pikeun palanggan. Kami salawasna tumuh sareng palanggan babarengan. VISI Janten pamimpin anu diaku dina pabrikan produk yoga sareng kabugaran sareng éksportir dina 3-5 taun ka hareup. Kami ngahontal ieu ku ngadukung karyawan janten anu pangsaéna pikeun aranjeunna sareng mereun tim anu performa tinggi sacara épéktip. NILAI Kualitas produk munggaran Palanggan mimiti Nganggap Tim Jasa kerja Karep pikeun Komitmen Kaunggulan ka Komunitas.

Danyang NQ Sports and Fitness Co., Ltd.

Lingkup bisnis: R&D sareng produksi alat-alat kabugaran sareng asesoris, alat-alat rehabilitasi sareng asesoris.

1

Ngusir

2

Pakem

3

Sabuk Tegangan Latén

Kaahlian & Kaahlian kami

Ningali ka hareup, urang bakal salawasna nuturkeun sumanget perusahaan tina "kualitas munggaran, integritas casting perusahaan, katekunan, kaunggulan" pikeun nyadiakeun konsumén urang ku kualitas luhur jeung produk leuwih maju. Pikeun nyumponan kabutuhan bunderan olahraga urang sareng masihan kontribusi anu langkung ageung pikeun tujuan olahraga nasional. Kalayan kualitas produk anu saé, konsép jasa saderhana sareng tepat waktuna, kualitas bisnis anu jujur ​​sareng tiasa dipercaya sareng étika profesional, kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian konsumén kami. Kinerja sareng dukungan kami sareng ngadorong palanggan pikeun ngawangun olahraga sabab silih sisi salamina. Kami bakalan nyungkeun karep pikeun tujuan olahraga sareng nyiptakeun masa depan babarengan sareng anjeun.

Perusahaan kami khusus dina produksi sareng ngolah produk sapertos thruster, grip, alat-alat kabugaran, sabuk tegangan latex, ring latex, tube latex, sareng sajabana, kalayan sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah.

12
13
14
17
18
19

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel halaman wéb anu saé