FAQs

FAQ1240
Iraha kuring kéngingkeun cutatan pikeun barang?

Biasana, kami bakal ngadugikeun ka anjeun dina waktos 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami éta gancang pisan, pls ngahubungan kami nganggo komunikasi online, mérek dagang atanapi telepon sélulér!

Naha harga produk kalebet logo? Kumaha carana abdi tiasa ngadamel logo sareng bungkusan kustom kuring?

Harga produk anu kadaptar henteu kalebet logo, produk biasana nganggo bungkus kantong poli. Anjeun tiasa ngahubungi penjualan kami pikeun harga anu khusus upami anjeun peryogi logo atanapi bungkus khusus.

Naha urang tiasa kéngingkeun hiji sampel pikeun mastikeun sateuacan dipesen?

Leres, éta moal aya masalah pikeun kéngingkeun hiji sampel pikeun mastikeun sateuacan urang duaan satuju kana harga! Biaya sampel sareng biaya kiriman bakal dikumpulkeun ti para nasabah, tangtosna, kami bakal ngabalikeun duit biaya sampel saatos anjeun mesen ti kami !

Dupi anjeun tiasa ngadamel desain urang nyalira?

Leres, teu aya masalah! Anjeun ngan ukur nyayogikeun gambar-gambar éta saé, désainer kami bakal ngalakukeun gambar karajinan pikeun pamariksaan anjeun numutkeun gambar anjeun!

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi titipan anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu cocog sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis anu diverifikasi pikeun barang sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami istilah pamayaran?

T / T, Western union, Paypal, Money Grame, sareng sajabana.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Hoyong damel sareng urang?