Warta

  • Do you know how to use sleeping bags in outdoor camping?

    Naha anjeun terang kumaha ngagunakeun kantong bobo dina kémping luar?

    Kumaha bobo saé nalika kémping usum salju? Bobo haneuteun? Kantong angon anu haneut parantos cekap! Anjeun tungtungna tiasa mésér kantong bobo munggaran dina kahirupan anjeun. Salian pikagumbiraeun, anjeun ogé tiasa ngamimitian diajar konsép anu leres ngeunaan kantong tidur supados tetep haneut. Salami y ...
    Maca deui
  • How to choose an outdoor tent?

    Kumaha carana milih tenda luar?

    1. Babandingan beurat / kinerja Ieu parameter penting pikeun alat-alat ker. Dina kinerja anu sami, beurat sabanding tibatan sareng harga, sedengkeun kinerja dasarna sabanding beurat. Kantun, kinerja anu saé, biaya peralatan beurat éng ...
    Maca deui
  • Do barbell squats need shoulder pads?

    Naha squats barbel peryogi bantalan taktak?

    Tingali seueur jalma anu ngalakukeun squats barbel nalika aranjeunna kedah nyéépkeun bantalan busa anu kandel (taktak), katingalina raoseun pisan. Tapi anéhna, sigana ngan jalma-jalma novice anu nembé latihan squatting anu nganggo bantal sapertos kitu. Ahli kabugaran anu nyatusan ratusan kilogram ...
    Maca deui
  • How to use yoga pillow

    Kumaha cara ngagunakeun bantal yoga

    Ngadukung linggih saderhana Sanaos pasang aksi ieu disebat linggih saderhana, henteu gampang pikeun seueur jalma anu awakna kaku. Upami anjeun parantos lami, éta bakal matak capé pisan, janten nganggo bantal! cara ngagunakeun: -Duduk dina bantal ku suku anjeun dipeunteun sacara alami. -Lutut hurung ...
    Maca deui
  • How to replenish water correctly for fitness, including the number and amount of drinking water, do you have any plan?

    Kumaha ngeusian cai kalayan leres pikeun kabugaran, kalebet jumlah sareng jumlah cai minum, naha anjeun ngagaduhan rencana?

    Salami prosés kabugaran, jumlah kesang ningkat sacara signifikan, utamina dina usum panas. Sababaraha jalma mikir yén langkung anjeun ngesang, beuki seueur gajih anjeun leungit. Nyatana, fokus tina kesang nyaéta ngabantosan anjeun ngatur masalah fisik, janten seueur kesang ...
    Maca deui
  • How to use TRX training belt? What muscles can you exercise? Its use is beyond your imagination

    Kumaha cara ngagunakeun sabuk latihan TRX? Otot naon anu tiasa anjeun laksanakeun? Kagunaanana luar tina imajinasi anjeun

    Kami sering ningali pita elastis anu ditunda di gim. Ieu mangrupikeun trx anu disebatkeun dina judul kami, tapi henteu seueur jalma terang kumaha ngagunakeun band elastis ieu pikeun latihan. Nyatana, éta seueur fungsina. Hayu urang analisa sababaraha sacara rinci. 1.TRX dorong dada Mimiti nyiapkeun sikep. Kami mak ...
    Maca deui
  • How fitness helps mental health

    Kumaha kabugaran ngabantosan kaséhatan méntal

    Ayeuna, kabugaran nasional nagara urang ogé parantos janten lapangan panilitian anu panas, sareng hubungan antara latihan kabugaran sareng kaséhatan méntal ogé ngagaduhan perhatian anu lega. Nanging, panilitian nagara urang di daérah ieu nembé waé dimimitian. Kusabab kurangna ...
    Maca deui
  • What’s the choice for dumbbells, you will understand after reading this article

    Naon pilihan pikeun dumbbells, anjeun bakal ngartos saatos maca tulisan ieu

    Dumbbells, salaku alat kabugaran anu paling kasohor, maénkeun peran penting dina ngawangun, kaleungitan beurat, sareng kéngingkeun otot. Éta henteu diwatesan ku tempat, gampang dianggo, henteu paduli balaréa, tiasa ngagulung unggal otot dina awak, sareng janten pilihan kahiji kanggo kaseueuran ...
    Maca deui
  • What is the difference between working out at home and in the gym?

    Naon bedana damel di bumi sareng di gym?

    Ayeuna, jalma umumna ngagaduhan dua pilihan pikeun kabugaran. Salah sahiji nyaéta angkat ka gym pikeun olahraga, sareng anu sanés nyaéta latihan di bumi. Nyatana, dua padika kabugaran ieu ngagaduhan kaunggulan nyalira, sareng seueur jalma anu perdebatan ngeunaan pangaruh kabugaran ti dua. Kitu ogé anjeun ...
    Maca deui
  • Do you know what different experience yoga can bring you?

    Naha anjeun terang naon pangalaman yoga anu béda anu tiasa dibawa ka anjeun?

    Naha anjeun kantos rumaos pisah sareng pisah sareng awak sareng pikiran anjeun? Ieu mangrupikeun perasaan anu normal pisan, utamina upami anjeun ngaraos teu aman, teu terkendali, atanapi terasing, sareng sataun katukang leres-leres henteu ngabantosan. Abdi hoyong pisan muncul dina pipikiran kuring nyalira sareng ngaraos hubunganana sareng ...
    Maca deui
  • Which is better , latex resistance band or tpe resistance band ?

    Mana anu langkung saé, band résistansi latex atanapi band résistansi tpe?

    1. Karakteristik bahan TPE band perlawanan TPE ngagaduhan daya tahan anu hadé sareng kakuatan tarik, sareng raoseun raoseun sareng lemes. Éta langsung diekstrusi sareng dibentuk ku extruder, sareng ngolahna saderhana sareng merenah. TPE gaduh résistansi minyak anu kawilang goréng ...
    Maca deui
  • 2021 (39th) China Sports Expo opens grandly in Shanghai

    2021 (39th) China Sports Expo dibuka hebat di Shanghai

     Tanggal 19 Méi, Pameran Olahraga Olahraga Internasional 2021 (39th) Cina (anu disebatkeun ayeuna disebut Ekspo Olahraga 2021) dibuka pisan di Pusat Pameran Nasional sareng Pameran Nasional (Shanghai). Expo Olahraga Cina 2021 dibagi kana tilu daérah paméran anu bertema ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2