Factory Outlet Colorful Soft High Elastic Tube Silicone Latex Tubing

Pedaran pondok:

Pangwangunan bahan: 100% karét latex alam

Batin dia : 2mm atanapi ngaropea

Outer dia: 3 ~ 20mm
Pamakéan : pikeun selang kebon, pipa solokan, pipa cai
Warna: ngaropea pikeun lapisan jero sareng lapisan luar
Panjangna: adat
Métode ngolah : dicelupkeun atanapi diekstrusi

Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Bahan 100% karét latex alami ti Malaysia
KTP / OD ID: 1.6-20MM OD: 3.2-29MM
Gaya dicelupkeun, diusir
Panjangna motong kana panjangna custom
Warna warna custom
Sampel Gratis oke, tapi anjeun bakal nanggung biaya pengiriman
Elongasi 3-7 kali
Ngepak massal, kantong pp, kotak karton, paket khusus

 

10555907359

Ngeunaan Pamakéan

Salaku band perlawanan pikeun kabugaran, latihan, crossfit, olahraga, olahraga, binaraga; pamakean médis; aksésoris cocooan; tabung katél, selang tabung cai taman; pita karét tumbak; dipaké pikeun produk sanés sapertos ngaluncatan palatih, ngajalankeun palatih, palatih résistansi kakuatan, palatih sepakbola, palatih ngojay, peluncur ballon cai, jsb.
HTB1bHRlVbrpK1Rj
H3cbc4644aee74277a6f
H809084f8840d4

Rincian Produk

Ngeunaan Warna

Transperant, transperant color, semi-transperant, hideung, beureum, biru, héjo, konéng, bodas, kulawu atanapi warna sanés anu dipénta ku konsumén.

latex tube
latex tube

Ngeunaan Paket

Pacakge borongan 100m dina hiji kantong opp; Aya sakitar 4-10 potongan dina hiji kantong. Kami ogé tiasa motong elastis kana panjang anu anjeun peryogikeun. Plz ngahubungan kami upami anjeun hoyong adat panjangna.
H406792704a7645a2a4aa96e218a43aa6V

Tentang Kami

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: