2021 Penjualan Panas D-ring Adjustable Ankle Straps Wrist Band pikeun Latihan Kabugaran Kabugaran

Pedaran pondok:

Tali Ankle Cuff Pulley Straps diwangun ku Padded Neoprene kalayan nilon Straps, 10 ″ Dina Panjang sareng 4 ″ lébar

Padding di jero pikeun nyayogikeun kaamanan sareng kanyamanan pikeun ankle nalika latihan.

Gampang nempel kana Peralatan Gym sareng Mesin

Kait adjustable sareng loop Velcro Closure

Chrome dilapis Ganda d-ring lampiran Kait

Ukuran Universal Cocog Sadaya


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Ankle / Wrist Strap mangrupikeun cara épéktip pikeun nambihan latihan leg kana Pita Résistansi anjeun anu parantos aya.

Daérah Otot sasar: Pulang, Triceps, Awak Awak, Suku, Panangan

Fitur: kompak, gampang disimpen.

Hde16f4a1ca4c4327963e03bc9b326c14R
H3663bd45c6de4f36a5c5219edf768d508

Ngeunaan Pamakéan

Pasang band katuhu luhur tuur sareng kantun léngkah panjang payun, mundur sareng gurat. Bakal janten pemanasan anjeun anu sampurna pikeun mobilitas, angkat, angkat kakuatan, manjang, jongkok & sadaya Latihan Kaki. Pemanasan nyegah tatu nalika latihan sareng nyumbang kana gaya hirup séhat sacara fisik. Anggo gelang pinggul elastis anu nyaman ieu pikeun suku, glutes & pinggul ningkatkeun sagala aspek kasihatan.

Anggo pinggel anjeun flex sateuacan latihan anjeun salaku pemanasan pikeun ngaktipkeun otot anjeun, nalika latihan anjeun ngabantosan ngajaga bentuk sareng nyayogikeun résistansi, nguatkeun, sareng toning, atanapi saatos latihan anjeun pikeun pamulihan sareng manteng.

U317f5a3f088f46679f12a5ed58cd0b20V

Rincian Produk

Ngeunaan Warna

Éta warnana warna.Red/Pink/Yellow/Blue/Black/Purple..Sacara umum, urang tiasa ngadamel warna normal, sababaraha pola khusus urang ogé tiasa dilakukeun, sapertos bijil macan tutul, persik populér sareng marmer. Warna MOQ normal nyaéta 1 buah. Band awak Pachach nyaéta anu pang populerna taun ieu sareng kualitas kami saé pisan.

H548467989010461b9f227deadb5e7a5cY
Hf014146220464bb19462bd2409113421I

Ngeunaan Paket

1. Pikeun alat gim leutik, masing-masing dina kantong PP sareng seueur kana kotak karton;

2. Kemasan mandiri kanggo produk beurat, masing-masing 600 ~ 800kg dina kasus lapis. (sanés kai asli, oke pikeun kiriman ka AU sareng Éropa);

3. Negosiasi cara pangiriman sareng staf kami.

 

HTB1p.vHU9zqK1RjSZP
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Ngeunaan Kauntungan

1. Palayanan Profesional

2. MOQ handap

3. pangiriman gancang

4. Penjaminan Kualitas

Ngeunaan Service

Ngadesain sareng ngadamel produk sacara éksklusif pikeun awéwé anu hirup dina gaya hirup aktip sareng séhat. Kami yakin pisan nyayogikeun awéwé pikeun produk kualitas luhur anu raoseun sareng pikaresepeun dianggo unggal dinten! Entong netep pikeun ukuran hiji cocog sareng lalaki sareng awéwé sami, sabab éta henteu leres. Sabalikna, cobian pikeun produk kami sareng kami ngajamin yén anjeun bakal cinta aranjeunna! Tambih Deui, aranjeunna pink. Saha anu henteu resep ka pink ?!

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan