NQ Olahraga waterproof Eva Gym Foam Eco Friendly High Density Premium Cork Yoga Blok

Pedaran pondok:

Produk yogaYoga anu dilakukeun ku bahan anu ramah Eco didesain sacara ilmiah sareng dihasilkeun dina kontrol anu ketat, produk kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun yoga sacara épéktip. Bahan ramah lingkungan anu dilakukeun blok yoga nyayogikeun tempat latihan anu nyaman sareng aman sareng padding kanggo lantai gim.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Didamel tina 100% lightweight Eva Foam, lemes, henteu lengket, corétan-buktina, henteu toksik. Éta tiasa nahan panggunaan sadidinten sareng henteu deformasi dina tekenan kana waktos. Blok busa awét, ringan sareng ngadukung ieu kalayan permukaan anu henteu dieunakeun nyayogikeun stabilitas anu diperyogikeun pikeun alignment optimal, penyuluhan pikeun pose anu langkung jero sareng kakuatan anu ningkat.

Ngaran Produk
Blok Yoga
Bahan 
Densitas tinggi EVA
Warna
Ungu / Abu / Biru Atanapi Logo
Ukuranna
23 * 15 * 7.5cm / 9 * 6 * 3 Inci
Logo
Slik Logo atanapi Disesuaikan
Sampel Waktos
3-7 dinten kanggo sampel standar 
OEM
Narima
Rincian Packing
Nyusut Bungkus
Istilah Pamayaran
L / C; T / T; Western Union; Money gram; PayPal
H80de21644b9a4e778d42cef41fcf1a08S
H26a903bc2fe14c49b8503f6f575c0703o

Ngeunaan Pamakéan

Dipaké dina handapeun tangan, suku atanapi korsi anjeun, blok ieu bakal mastikeun alignment anu ditangtoskeun pikeun sacara aman ngadukung sareng ngarobih pose anu cocog sareng tingkat kalenturan anjeun.

H8736e24d7b074f63a40a2c7831eb5c88t

Rincian Produk

Ngeunaan Praktek

Upami anjeun ngaraos ketang, tong résiko cilaka - grab blok atanapi dua terasrasakeun sési yoga anjeun kalayan percaya diri.

Yoga sanés pasanggiri, tapi mangrupikeun pangetahuan sareng kontrol awak sorangan. Densitas sareng kanyamanan.

Bata yoga masihan anjeun touch hipu tanpa data kapadetan anu cocog.

Beurat 280g Lampu, Léngkah langkung jauh tibatan kanyamanan mangrupikeun beurat anu ampir teu katingali.

Entong nambihan beungbeurat dina prosés ngendalikeun diri Entong nambihan beban dina prosés ngendalikeun diri.

Pewarnaan Pantun Ngabantosan Anjeun Ngartos Dunya Yoga Warni.

Hb96d37e0e6e14c0db32b9a5e8ab3e2abD
H071fc23aa86b4bd1b46d41b1b03cd98c8

Ngeunaan Paket

Masing-masing pinggel bungkus dina kantong opp, Tilu pita hip tiasa janten set, Hiji set bakal ngepak dina kantong bolong. Kantong bolong sareng pinggul pinggel ogé tiasa logo karét khusus sapertos pictuer. Urang ogé ngagaduhan sababaraha sét kombinasi, contona, anjeun tiasa mésér hip band sareng slide plate, band band sareng mini loop band. Ngeunaan bungkus luar, urang gaduh seueur pilihan pikeun dipilih, Mimitina nyaéta kantong kaén, hideung normal, atanapi anjeun tiasa netepkeun kelir séjén. Tangtosna, kantong bolong ogé sayogi, pink / hideung mangrupikeun warna normal urang. Anu terakhir nyaéta kantong PU, Éta didamel ku PU sareng raos sareng kualitasna saé pisan.

H406792704a7645a2a4aa96e218a43aa6V

Tentang Kami

Ngeunaan Service

Salemen kami gaduh pangalaman anu euyeub dina perdagangan luar negeri, kami bakal mesen produksi saatos mastikeun warna sareng logo anu anjeun pikahoyong sareng bernegosiasi sareng anjeun ngeunaan modeu transportasi. Akhirna bawa barangna ka tempat anu anjeun pikahoyong.

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: