Imah Latihan Gym Latihan Olahraga Non Slip Custom Dicetak Eco Friendly Anyar TPE Fitness Yoga Mats

Pedaran pondok:

Yoga mat didamel ku bahan ramah lingkungan eco TPE ku sertifikasi SGS, Thermoplastic Elastomers (TPE) umumna modulus rendah, bahan fleksibel anu tiasa dibentang sababaraha kali nyayogikeun katahanan anu hadé, bantalan sareng slip-resistansi. Éta paningkatan téknologi pang anyarna pikeun tikar tradisional.

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Téktur non slip caket khusus dina dua sisi sareng kapadetan langkung luhur tibatan yoga biasa, nyayogikeun daya tarik anu hadé sareng cekelan anu unggul, paling cocog pikeun latihan sababaraha bentuk yoga. Non slip di lantai kai, lantai ubin, lantai semén, awét, teu aya lateks, kakuatan tinggi résistansi cimata, tahan beueus.

1. Lingkungan-ramah Kalayan sertifikasi gratis atanapi internasional 6p             

2,100% didaur ulang sareng biodegradable.

3. Seungit bau nalika mimiti dianggo.              

4. Daya tarik anu kuat sareng bantalan anu hadé.

5. Pantun rupa-rupa tékstur.                                          

6. Lapisan Ganda diulas ku Dua Warna Nada.

yoga mat
Hf1471075670848c09286efd4c8e44609s

Ngeunaan Pamakéan

Alus pisan pikeun sadaya jenis prakték sabab makde tina bahan awét, awét.
Tikar yoga ieu mangrupikeun jinis anu paling umum sareng paling sering dianggo. Tiasa dipanggihan di studio yoga, sakola, klub kabugaran, di bumi sareng di luar ruangan.
Barudak tiasa maén di dinya, urang ogé tiasa calik dina nonton TV.
Teu aya PVC sareng henteu phthalates beracun, janten éta henteu ngan ukur langkung saé pikeun lingkungan tapi ogé langkung séhat pikeun anjeun.

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

Hampang sareng kateguhan tinggi, awét dianggo kalayan raoseun.

Waterproof sareng debu-buktina, gampang dibersihkeun.

Élastisitas anu saé sareng kakuatan tarik anu luhur, tiasa ngirangan nyeri anu dihasilkeun antara awak sareng taneuh.

Tikar latihan anu unggul kami bakal nambihan kanyamanan pikeun latihan yoga anjeun. Mats non-slip anu kandel urang alus pikeun sadaya jinis yoga, khususna pikeun pose réstoratif.
yoga mat
yoga mat

Ngeunaan Paket

Hiji buah dina pilem ngaleutikan nganggo kantong yoga, 4 lembar dina karton

yoga mat
yoga mat
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Ngeunaan Kauntungan

Kami sakelompok jalma anu dianggo dina sumanget Yoga. Kapuasan anjeun nyaéta Tujuan Kami. Kami reueus nawiskeun salah sahiji tikét pangpadetna di pasar. Kombinasi unik bahan sél kabuka sareng katutup nyayogikeun campuran sampurna kesang- nyerep cengkraman sareng kapadetan hemat gabungan. Tikar ngagaduhan sababaraha warna anu kuat sareng hirup, tapi henteu kuat dina kacaanganana.
photobank (2)
photobank
photobank (1)








  • Saméméhna:
  • Teras: