Alat Kabugaran Anti Burst No Slip Yoga Balance Ball, Latihan Pilates Yoga Ball sareng Pompa Suku Gancang

Pedaran pondok:

PROFESIONAL GRADE bal kasaimbangan latihan. Bola Pilates ditujukeun pikeun kakuatan inti, kasaimbangan, rehabilitasi deui sareng nguatkeun awak dina bagian luhur. NGASARKEUN POLA BOLA STABILITAS sareng colokan. MATERI SUPERIOR anu bébas tina genep phthalates anu ngabahayakeun umum: DEHP, DBP, BBP, DINP , DIDP, sareng DNOP. Dianjurkeun ku TRAINERS JEUNG TERAPI FIZIKAL sareng alesan anu saé. Bal latihan sampurna pikeun ningkatkeun kasaimbangan, kakuatan sareng kalenturan. Dijantenkeun tahan tahan.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

 Tembok Kandel 2.0mm awét; Dijieun Ti Profesional anti burst Kelas PVC 

 Ngarojong 2200+ LBS janten anjeun moal hariwang ngeunaan ngagunakeun beurat

 Anti-Burst diuji pikeun ngadukung potongan 2CM handapeun beurat beban LBS 600.

 Permukaan Pembersih Gampang Kalayan Ditetepkeun Tonjolan Anti-Slip

 Dijamin bakal diébréhkeun pikeun Ukuran anu Diterbitkeun

 Asesoris anu sanés: pompa tangan, colokan remover, pita ukur, kotak warna, manual tiasa disayogikeun sakumaha paménta.

 Dirancang pikeun nahan Panyalahgunaan Gim Professional

 Jaminan Gratis 100% repot

yoga ball
H955fc48afcfd4d94a749845472da0cb5k
H9ebd5e9aac8b4cb0a026f63aba412ce5L

Ngeunaan Pamakéan

Nalika atlit ngalaksanakeun olahraga alat biasa, sapertos treadmill sareng sit up, aranjeunna ngan ukur tiasa meakeun panas ku ngulang sababaraha tindakan salami lami, anu ngajantenkeun prosés kabugaran bosen pisan. Latihan bola yoga parantos ngarobah modeu latihan sateuacanna, sahingga atlit kalayan musik anu haneut sareng teu kaampeuh, maén sareng bal. Atlit kadang linggih dina bal, sakapeung ngangkat bola pikeun ngaluncatan, gerakan anu pikaresepeun ieu ngajantenkeun sadayana prosés ngahibur pisan.

Bola kabugaran tiasa ningkatkeun kalenturan jalma, kakuatan, kasaimbangan, sikep sareng fungsi kardiopulmonér. Anggo jangka panjang, sacara efektif tiasa ngadamel sikep anjeun, ngawangun kurva anu sampurna.

yoga ball

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

Koreografer bola gim kanggo bagian utama beuteung, tonggong, pingping, upami anjeun hoyong latihan sareng peregangan, pernapasan berirama, peres sareng gerakan anu sanésna, janten otot ngagaduhan pijet anu efektif, rélaxasi, ngabakar pangaruh lemak, tapi ogé cara pikeun ningkatkeun kamampuan pikeun museurkeun, ngirangan setrés, ningkatkeun anggota awak sareng tulang tonggong tahan kasabaran

1. Ampir cocog pikeun sadaya jalma

2. Éta aman nalika latihan

3. Éta saé pikeun terapi rehabilitasi

4. Éta saé ningkatkeun kasaimbangan sareng kasaean

5. Éta nyumbang pikeun leungit beurat

1618907793(1)

Ngeunaan Paket

Unggal potongan disusut ku pilem opp dibungkus. 1 atanapi 20 potongan dibungkus dina kotak karton. Kartu kertas iklan atanapi pamundut khusus anu sanés ogé sayogi.

H406792704a7645a2a4aa96e218a43aa6V

Lain

Kami pabrik alat kabugaran, kecuali tabung résistansi, urang gaduh produk kabugaran awak sanésna, mini loop band, 2080mm latex band, hip band, yoga mat, yoga ball sareng alat-alat indoor anu sanés. Kami gaduh merek nyalira: nq olahraga. 

photobank (2)
photobank
photobank (1)






  • Saméméhna:
  • Teras: