2PCS Gliding Cakram Slider Fitness Disc Latihan Sliding Plate Kanggo Yoga Gym Abdominal Core Training Training Equipment

Pedaran pondok:

Hiji sisi henteu dieunakeun anu ngajaga anjeun dina tempat nalika anjeun nangtung dina slider inti sareng anu sanésna lemes sareng gampang digéser, pikeun gerakan lunge sareng anu sapertos kitu.

1. Sisi palastik lemes pikeun karpét.

2. Sisi busa lawon lemes kanggo lantai anu sesah.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Cakram Geser Inti Sisi Ganda. Gawe Hébat dina Karpét sareng Lantai Hard. Tiasa Ngiringan Éta Dimana Sareng Anjeun Nalika Wisata. Badé Pujian rutinitas Kakuatan naon waé. Latihan Awak Sadayana pikeun Hitut Sadaya Bagian Awak Anjeun. Tambahan Anu Saé Pikeun Gym Bumi Anjeun Pikeun Anu resep Ngarobih. Variasi Luar Biasa pikeun Latihan Abdominal / Inti Anjeun. Sisi lemes pikeun Lantai Karpét sareng Samping Lawon pikeun Lantai Keras.

Leutik sareng gampang dibungkus, nyandak cakram latihan anjeun sareng anjeun dina perjalanan sahingga anjeun tiasa kéngingkeun latihan beuteung anu hébat dimana waé.

 

sliding plate
H93207dd69800431a9c3333ec11e06489I

Ngeunaan Pamakéan

Hiji sisi henteu dieunakeun anu ngajaga anjeun dina tempat nalika anjeun nangtung dina slider inti sareng anu sanésna lemes sareng gampang digéser, pikeun gerakan lunge sareng anu sapertos kitu.

1. Sisi palastik lemes pikeun karpét.

2. Sisi busa lawon lemes kanggo lantai anu sesah.

H132f726348ac4a5c8f7b7916acbb3c61G

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

100% Brand anyar sareng kualitas luhur.
Cakram Geser Inti Sisi Ganda.
Gawe Hébat dina Karpét sareng Lantai Hard.
Tiasa Ngiringan Éta Dimana Sareng Anjeun Nalika Wisata.

Badé Pujian rutinitas Kakuatan naon waé.
Latihan Awak Sadayana pikeun Hitut Sadaya Bagian Awak Anjeun.
Tambahan Anu Saé Pikeun Gym Bumi Anjeun Pikeun Anu resep Ngarobih Hal-hal.

Variasi Luar Biasa pikeun Latihan Abdominal / Inti Anjeun. Sisi lemes pikeun Lantai Karpét sareng Samping Lawon pikeun Lantai Keras.

Hfee6838da16e4a20bdfe821e42197aecA

Ngeunaan Paket

Pikeun alat gim leutik, masing-masing dina kantong PP sareng seueur kana kotak karton.

Pengemasan mandiri kanggo produk beurat, masing-masing 600 ~ 800kg dina kasus lapis. (sanés kai asli, oke pikeun kiriman ka AU sareng Éropa).

sliding plate
H406792704a7645a2a4aa96e218a43aa6V

Tentang Kami

Ngeunaan Kauntungan

· Suplier propésional pikeun produk kabugaran;

· Harga pabrik panghandapna kalayan kualitas anu saé;

· Low MOQ pikeun ngamimitian usaha leutik;

· Sampel gratis pikeun mariksa kualitas;

· Minuhan standar kaamanan pikeun Éropa sareng Amérika Serikat;

· Téknologi Husus dina cetak;

· Narima jaminan jaminan perdagangan pikeun ngajagi pembeli;

· Pangiriman dina waktos.

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: