Kualitas luhur palastik adjustable palastik speed kabugaran skipping luncat tali

Pedaran pondok:

Nami: Luncat Tali

Ukuran: 3.5 * 15.5cm

Panjang tali: 4. 5 * 2,8m

Bahan produk: kawat PP + EVA + Steel

Beurat: 180g

Warna: beureum, hideung, héjo, biru


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Ngaran Produk Kualitas luhur palastik adjustable palastik speed kabugaran skipping luncat tali
warna Biru / hideung / beureum / hejo
Pakét Masing-masing dina halaman OPP, seueur kana karton
Sampel Gratis
Bahan PP Pakem + tali kawat inlaid PVC + busa eva
Spésifikasi cecekelan Panjangna 15.5cm; diaméterna 3,5 cm
Spésifikasi tali

Panjangna 2,8m; diaméterna 4.5mm

Logo Disayogikeun Logo
Fitur Awét, adjustable, kualitas luhur
MOQ 1 PCS
Gaya A / B / C / D / E / F béda-béda waé dina eva busa cecekelan bungkus sareng gaya
Ha9d1bd84a8524410bf9d0d1d012145cc7
Hf5ead20278f44892bae3059cac2d4bf5W

Ngeunaan Pamakéan

Tali latihan gancang urang cocog pikeun sadaya jangkung sareng katerampilan. Saé kanggo MMA, Tinju, Palang sareng latihan.

 

H2af809c2f3d2445389bb1530b65c8a61m
Hc7915641d6784889b393e6642b87131dR

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

Puteran Gelar 1,360, Entong Ngabuburit

Duanana gagang gaduh bantalan bola 360 derajat, sareng éta bakal ngajantenkeun anjeun ngayun gancang, henteu aya sora, kecepatan lemes, teu aya geter, waktos inersia sareng nolak kusut.

2. Tali kawat hias PVC

Tahan maké-kuat, henteu gampang pegatna, henteu ngambang, kondusif pikeun gancang ngaluncatan.

3.Panjangna pangaluyuan gratis

  Panjang tali 2,8 méter, tiasa nyaluyukeun panjang tali numutkeun jangkungna.

4. Pakem dirancang sacara ergonomis

Tekstur buleud anu henteu dieunakeun pikeun gampang dicekel nalika ngalangkungan. Busa kandel, napas, nyerep kesang, enteng, teu dieunakeun.

Hc81e734a22414815bfed34c0db3a03bcm
H0e7c5b2fd3354556925c90a9717dd4d1t

Ngeunaan Paket

100 pcs / karton. ukuran karton: 60 * 34 * 34cm. Beurat: 17 kg / karton

1620107921(1)
1620107968(1)
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Ngeunaan Service

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: