Pelatih Latihan Rumah Tangga Kabugaran Awak Otot Roller pijet iteuk Kanggo Otot Rélaxasi sareng Nyeri Nyeri

Pedaran pondok:

Cantikkeun garis sampéan, ngaleungitkeun leg otot, rilekskeun otot, nyeri panyakit, pijet seueur fungsi

Éta sacara efektif tiasa ngirangan kacapean sareng nyeri anu disababkeun ku hateup awan sareng tegangan méntal, sareng mulangkeun kakuatan fisik saatos kacapean kontak


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

1) CAMPUNGAN RÉLÉS FOAM ROLLER MUSCLE MASSAGE STICK: ngagaduhan struktur anu padet ngajantenkeun awét. Bantalan roller lemes sareng awét.
2) NON-SLIP HANDLES: Anyar dicekel cecekelan cekelan dual kalayan desain titik konvek ngabantosan anjeun pencét éta titik-titik anu hésé dihontal.
3) Ahli terapi fisik anjeun nyalira: Roller pijet ngabantosan anjeun pikeun bersantai otot anu nyeri sareng ketat.
4) LIGHTWEIGHT & COMPACT: Langsing tapi kuat, bawa ka gym, anggo di bumi atanapi lapangan olahraga dll, pas pisan dina kantong gym anjeun

massage stick

Ngeunaan Pamakéan

- Produk tiasa nargétkeun titik-titik tekanan pikeun ngarangsang pamulihan jaringan sareng ngamajukeun sirkulasi pikeun penyembuhan anu gancang.

- The nodules spiked tiasa nyayogikeun urut jaringan jero pikeun relief épéktip sareng pengobatan nyeri otot sareng nyeri.
- Éta sampurna pikeun palari sareng atlit anu pulih tina kacilakaan atanapi galur anu aya hubunganana pikeun olahraga pikeun neken sareng manteng otot sareng ngirangan titik pemicu.
massage stick

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

Desain ergonomis titik ngambang urut tilu diménsi, titik stimulasi anu akurat,

Tabung logam kandel, kakuatan bantalan anu kuat, henteu gampang cacad, gagang anti slip, desain busur, raoseun dicekel

Gulung bal 360 derajat gulung lancar, gampang dioperasikeun

massage stick

Ngeunaan Paket

Unggal iteuk busa dikemas ku kantong plastik, 50 pcs / ctn.

bungkus custom sayogi.

massage stick
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Tentang Kami

Kami gaduh tim propésional, jurusan penjualan, departemén pamariksaan, prosés produksi anu lengkep tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu paling sampurna. Anjeun tiasa percanten kana produk kami pikeun ngadukung kasihatan sareng karaharjaan anu saé. Produk kami dikenal luas sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngarobah kabutuhan ékonomi sareng sosial.

Babarengan produksi canggih kami sareng sistem manajemen kualitas anu ketat, komitmen kami pikeun kualitas mastikeun yén kami nyayogikeun palanggan sareng produk anu bahkan jalma anu paling diskriminatip bakal bangga ngagaduhan.

Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, mangga ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien anyar di panjuru dunya dina waktos anu caket.

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: