Panas Penjualan Panangan Tarik Kuat Pelatihan 8 Bentuk Résistansi Latihan Tabung Band

Pedaran pondok:

Ngaran: 8 tipe strecth band

Bahan: TPE

Ukuran: 40 * 15cm

Warna: Pink, Ungu, Biru, Adat

Beurat: 50g

Kakuatan: 15lbs


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Barang
Gambar 8 bentuk Résistansi Pita frékuénsi Kabugaran Latihan Olahraga Tabung Yoga
Bahan
100% karét latex alam
Warna
Konéng, Héjo, Biru, Hideung, Beureum atanapi warna anu dikustomisasi
Ukuranna
4mm / 5mm-Batin Diaméterna
8mm / 9mm / 10mm / 11mm-Diaméterna Éksternal
1200/1500/1800 / 2000mm-Panjang
Logo
Disaluyukeun ku hiji / dua warna
OEM & ODM
Nampi
MOQ
500 pcs
Kapasitas produksi
1000000 potongan per bulan
Pakét
1) Masing-masing dina kantong poli atanapi warna
2) Ukuran karton: 50x50x36cm
H0f9f993571044e4b9ff7bd5136a62aec8 (1)
Hec37b378049f432ab9245ff85019ac6dm

Ngeunaan Pamakéan

Tabung tugas beurat urang dianggo khusus pisan pikeun jalma anu ngalaman cilaka, tuur sareng tonggong, ngagantian tuur, patella sareng rehab meniskus. Éta ogé sampurna pikeun dianggo ku awéwé nalika kakandungan sareng saatos kalahiran ngajaga awakna dina bentukna.

Hdd5c1ff1434946c38724bbabbf2a757fK

Ngeunaan Feature

Desain gambar loop-loop 8 kami mangrupikeun pakakas anu sampurna pikeun peregangan, perawatan otot, yoga, Pilates, angkat beurat, gym bumi, sareng terapi fisik. Éta awét, tangguh, sareng saé pikeun nguatkeun suku, panangan, glutes, taktak, sareng pinggul kalayan henteu sieun dicabak atanapi dicekel.

H6f94126b8ebf487ba0a55d349dcd254b3

Ngeunaan Paket

Pigura tabung résistansi ngabungkus dina kantong lawon balck, sareng kantong lawon bakal dibungkus dina kantong OPP. Tungtungna, urang ngepak set dina karton. Upami anjeun peryogi cara pengemasan anu sanés, sapertos kotak kaén, anjeun tiasa ngawartosan kami pikeun ngarangkep bungkus anjeun nyalira. 

1621930326(1)
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Lain

Kami pabrik alat kabugaran, kecuali tabung résistansi, urang gaduh produk kabugaran awak sanésna, mini loop band, 2080mm latex band, hip band, yoga mat, yoga ball sareng alat-alat indoor anu sanés. Kami gaduh merek nyalira: nq olahraga. 

H1fe8436ffafa4ffaac1b343178d27e7dc
H9c97475a80504711a30d9fa49da270fdC

  • Saméméhna:
  • Teras: