Jual panas borongan Adjustable Gym Fitness Training Equipment Portable Colorful dumbbell set

Pedaran pondok:

Beurat Produk: 24kg (52.5 pon) 、 40kg (90 pon)

Logo: Logo Khusus

Bahan: Lembaran waja silikon presisi tinggi, nilon kakuatan tinggi

Warna: Hideung murni, hideung beureum, hideung koneng

Spésifikasi: 5-52.5 pon (2.26 23.73KG), 15 tingkat tiasa diluyukeun
10-90 pon (5,52- 40.8KG), 17 tingkat tiasa diatur


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

5-52.5LBS
2-24KG
Dumbbell adjustable
10-90LBS
5-40KG
Dumbbell adjustable
Dipilih Pilihan beurat                                    Y                                     Y
Setélan beurat (LBS) 5, 7.5, 10, 12.5, 15, 17.5, 20, 22.5,

25, 30, 35, 40, 45,50 sareng 52.5 LBS

10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45,

50, 55, 60, 65, 70, 75, 80,85, sareng 90 LBS

Setélan beurat (KG) 2.5, 3.5, 4.5, 5.5, 6.5, 8, 9, 10,

11.5, 13.5, 16, 18, 20.5,22.5 sareng 24KG

5, 7, 9, 11, 13, 15, 18, 20, 22,

25, 27, 29, 32, 34, 36, 38 sareng 40KG

Henteu tina Setélan                                     15                                   17
Piring Pelat beurat Didamel dina Plastik Didamel dina Méntal
Hd4d111de125848c6acdac1f6ecbbad42t
H24b589e4a0244d3fb4dd258a79ca93208

Ngeunaan Pamakéan

 Cocog pikeun ngalaksanakeun latihan awak dasar sareng angkat leg beurat, pikeun ningkatkeun kakuatan inti anjeun.

Shug, lunges, curls atanapi raises, éta pilihan anjeun.

H10d8b86746df4aa281dbbdef6deeac9bZ

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

Unggal dumbbell diluyukeun tina 5 dugi ka 52.5 pon; diluyukeun dina 2,5 pon paningkatan dugi ka 25 pon munggaran.

Ngidinan anjeun gancang ngalih tina hiji latihan ka anu salajengna.

Ngagabungkeun 15 sét beurat kana hiji, ngagunakeun sistem dial unik.
Ngaleungitkeun kabutuhan pikeun sababaraha dumbbells anu ngaganggu ruang latihan anjeun.

 

 

H2a2d2aee8c63421c9cc42753d3302e15F
Hac180d42d8b54f1998f2c3740b68e9606
H7fea39d2462d4174ab6f58066839755fj

Ngeunaan Paket

Unggal dumbbells nganggo kantong poli sareng dibungkus ku busa sareng kotak masing-masing.

Hff290deae0fe4d92af5b88b6701de015z
H73bafc32c9e540c988410c1830092c73N
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Hfe326e0bee174b92a812e561c99f7646r
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: