Label swasta ngarobih logo Otot Yoga Roller Back Roll Foam Roller Set EVA

Pedaran pondok:

Roller pijet EVA inti anu hampang tapi tangguh kalayan zona urut 3D triple grid anu niru ramo, lontar, sareng jempol panangan terapis.

Perjalanan ramah ngan 1 pon.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

1. Bahan: EVA / EPP
2. warna: Hideung, Beureum, Biru, Pink, Oranyeu, Koneng, Lianna
3. Ukuran: Ukuran Adat
4. Logo: Aya
5. MOQ: 200 pcs
6. Sampel Waktos: (1) 3-7 dinten damel-Upami peryogi logo khusus.
(2) dina 2 dinten damel- pikeun sampel anu aya
7. Layanan OEM: Leres
8. Sértipikasi Sadia: Leres
9. rinci bungkusan: Masing dibungkus ku polybag, 10 pcs dina karton
He166fbd1ef2643768193d66f59952ddc6
H6ac6df8039154861973ef4fca07d16c1X

Ngeunaan Pamakéan

Roller otot dénsitas sedeng pikaresepeun dianggo - ngajantenkeun gampang pikeun pemula, tapi tetep épéktip dina nembus lapisan jaringan lemes otot capé. Cukup lemes pikeun dipaké nalika di nyeri tina tatu handap tonggong, sciatica atanapi plantar fasciitis.
Salah sahiji alat pamulihan anu pangsaéna pikeun ngubaran nyeri otot, ningkatkeun kinerja sareng kalenturan. Ngagulung sateuacan sareng saatos latihan bagian sis tina rutinitas manteng pisan. Ningkatkeun aliran getih kana situs pijet, nyiramkeun asam laktat anu disimpen.
Peregangan otot anu leueur sareng saring tina leg, panangan, sareng suku ku ngagulung nalika panénan sareng cool downs anjeun.
Nyayogikeun kauntungan instan pikeun hamstring, band IT, glut, sareng anak sapi kalayan nganteurkeun pijet anu langkung unggul di bumi atanapi di gym.

H3f7f4426215a404d870324c5c63ccfd3A

Rincian Produk

Ngeunaan Praktek

1. Sadayana Bahan EVA Anyar --- Hirup Ngawula Lila

2. 3mm ~ 4mm Tebal PVC Tube ---- Maksimum beban nyaéta 150 kg

3. Pamariksaan kualitas anu ketat ---- Pastikeun pangiriman barang anu saé pikeun konsumén

 

 

 

H04b6da0bdddc4a66a918fc6519d20d0ck

Ngeunaan Paket

1. kantong Opp

2. Box karton - 10 pcs / karton 70 * 30 * 35cm

3. kotak warna ngarobih, tas, karton tiasa ditampi 
4. Nampi selebaran khusus, sisipan, kotak warna, kantong cetak, pitunjuk, manual, jst.
1620282893(1)
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: