Pabrikan Ténto Otomatis Panyokot Grosir Grosir Mésér Tenda kémping Luar

Pedaran pondok:

Ténda ngajantenkeun kemah nyetél langkung gancang sareng gampang tibatan kantos. Kémah instan ieu ngagaduhan tihang anu parantos dipasang anu ngajantenkeun kemah saderhana dibuka, dilegaan, sareng ngamankeun. Anjeun tiasa ngempelkeun tenda sakitar menit teras ngamimitian dina petualangan anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Tenda kémping kalayan rohangan lega pikeun 4 jalmi, 7'3 "x 7'8" "ukuran lantai kalayan jangkungna tengah 4'7" gampang dipasang pikeun sakulawarga. Vestibules ageung dina dua sisi pikeun katuangan anjeun atanapi anjing anjeun. Beurat 7,4 lbs sampurna pikeun tenda 4 jalma pikeun ransel.

 

tent

Ngeunaan Pamakéan

Naha anjeun badé ngajantenkeun kémping langkung seueur diaksés? Pilih ténda camp tilepan anu direkayasa kalayan pinter. Tenda kémping tilepan portabel kami kalebet fitur cerdas supados kémping langkung gampang sareng langkung gampang diaksés. Kusabab aranjeunna direkayasa pikeun ker hébat, aranjeunna cukup tangguh pikeun nangtung nepi ka petualangan luar pangbadagna anjeun. Ringan sareng kompak, tenda kemah tilepan urang dirancang pikeun kamana waé anjeun.

Bebas-nangtung sareng dua desain tiang Aluminium entéh pikeun pitching gancang. Gampang diatur sareng henteu aya pangalaman. Tenda backpacking ieu kompak sareng portabel, ogé saé pikeun hiking, Bikepacking, Kayaking, Mountaineering, Fishing atanapi Car Camping

HTB1TGNvKVXXXXbQXFXXq6xXFXXX1

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

1. Tenda kémping didamel tina lawon poliéster awét sareng warna cerah kalayan tahan cai.

2. Éta tiasa narilep, ngahémat rohangan sareng gampang dibawa.

3. Buka sareng tilepan dina sadetik sareng henteu diperyogikeun perakitan

4. OEM / ODM sayogi.

5. Ngatur pikeun Logo konsumén salaku hadiah promosi.

6. Luyu sareng filsafat modéren pikeun panangtayungan lingkungan.

7. Urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa barang sakumaha sarat khususna.

tent
tent

Ngeunaan Paket

Paket umum: Dia.60cm / tas tangan
Upami anjeun ngagaduhan sarat khusus hayu waé kuring terang, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

tent
tent
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

Ngeunaan Service

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan