Grosir Grosir Adjustable Spring Weighted Magnetic Massage Foam Fitness HuLa Hula Hoola Olahraga Kabugaran Cincin Hoop kalayan Beurat

Pedaran pondok:

  • Olahraga Hoop Hoop ieu dirancang numutkeun tiori fisik, anu tiasa ningkatkeun intensitas latihan sareng pas awak anjeun sampurna. Upami anjeun hoyong kaleungitan beurat, Sports Hula Hoop ieu mangrupikeun cara anu gampang sareng éfisién;
  • "Métode Majelis" Pencét hiji tombol touch dina awak, sareng rakitan sacara teratur numutkeun warna anu pas;

Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

  • Rarasaan lemes sareng tiis masok samping sareng otot andominal.
  • Produk ieu saé pikeun kaleungitan beurat sareng ngirangan obesitas.
  • Ciri-ciri: ramah lingkungan, tahan koronsion, kalenturan anu alus, anti sepuh.
  • Derajat akurasi tinggi, katingalina saé, permukaan lemes.
  • Teu aya racun, tahan abrasi, tahan cuaca, nolak hawa tiis sareng luhur.
  • Éta tiasa dibagi kana sababaraha bagian, sareng anjeun tiasa ngarobih diaméterna ku ngirangan bagianna. Anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha keusik di masing-masing bagian pikeun ngarobih beurat hula hoop pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.
  • Warna: sakumaha pamundut anjeun
He89935a7949345c694d3b4a0c4117ab9F
Hfefe00056ab84b36baa1330f552489c5S

Ngeunaan Pamakéan

  • Upami ieu pertama kalina nganggo kalang, pasang kalang kana pingping anjeun sareng puterkeun kaléng ku dua panangan anjeun. Teras péngkolan pinggang anjeun ti kénca ka katuhu.
  • Nalika anjeun biasa latihan, henteu paduli arah hula hoop,
  • Ngahurungkeun pinggel anjeun ti payun ka tukang nguatkeun cangkéng anjeun sareng ogé nyaimbangkeun awak anjeun.
  • Nalika muterkeun hula hoop, upami anjeun sasalaman ti kénca ka katuhu, ti payun ka tukang, atanapi ti luhur ka handap, anjeun bakal ningkatkeun jumlah latihan aérobik sareng sakujur awak.
  • Kanggo pangguna anu munggaran, anjeun tiasa ningali lebam dina daging sareng beuteung adnominal anjeun kusabab tekanan ramo sareng pesen. Anjeun tiasa ogé ngaraos nyeri sareng peurih.
hula hoop

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

- Gaduh senang sareng ningkatkeun kasaimbangan;
- Padding busa pikeun kanyamanan tambahan;
- Ngidinan pangguna pikeun nguatkeun sareng nada inti sareng garis pinggang;
- Anggo ku panangan sareng suku pikeun nada taktak, bisep, trisép, pingping, pingping sareng glute;
- Ningkatkeun koordinasi sareng ketahanan;
- Ngaronjatkeun Kabugaran Kardiovaskular,
- Tingkat pembakaran Kalori paling luhur.

H915acdff0bac4d69bcef66ae45f7960ch
H752bc8ffda1c40d893b75e89f96754eca

Ngeunaan Paket

 1pc / kotak warna, teras 10 pcs / karton

Ukuran kotak warna: 44.5x21.5x8.5cm

Ukuran karton: 47x46x44cm

NW / GW: 17 / 19kgs

 

hula hoop
H406792704a7645a2a4aa96e218a43aa6V

Tentang Kami

Ngeunaan Perhatosan

  • Gebeg, sepuh, jalmi anu ngagaduhan masalah sendi, punggung atanapi beulit
  • Jalma anu aya dina paréntah dokter
  • Entong nganggo gelung salian ti salaku alat latihan.
  • Entong dibongkar pinna.
  • Warna na tiasa bénten kusabab prosés manufaktur

 

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: