Kabugaran Ngangkat Beurat busa Pelindung Adat Barbell Squat Bahu Pad Pink

Pedaran pondok:

Geser Bantalan Squat kami dina Barbells anjeun pikeun ngirangan résiko nyeri, lebam, sareng cilaka nalika ngangkat beurat. Desain portabel sareng pas universal ngajantenkeun tali anu paling merenah pikeun ngalakukeun jongkok anu paling beurat.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

 

Bahan Barbell Pad:
NBR
Ukuran:
45 * 10CM
Fitur
Kualitas luhur, awét, gampang dibersihkeun, ringan
Warna sareng pola:
pink, beureum, hideung, biru
Pamakéan:
Yoga, Pilatus, Senam, Olahraga jsb.
Layanan OEM:
Leres / sayogi (ukuran / kandel / warna / logo / cetak / bungkus)
Ngolah Logo
Logo embossing, Logo percetakan, jsb.,
Produktivitas:
100000 potongan per Bulan
MOQ:
10 lembar
Waktos pangiriman:
7-10 Dinten

H5704ff77759f4cfbb76c1c95dbec8bc0N
H4420d1ed0709451687bce557688d8b41k
Hec00fc764efb45bc8518318a7ac670dfK

Ngeunaan Pamakéan

Pad barbel ieu tiasa dipasang kalayan gampang sareng dicabut tina sadaya 2 '' standar mesin mesin Olimpiade sareng Smith anu khusus aya gunana nalika anjeun silih gentos antar latihan di gim.

Habf1723631124664b55d3e3440020499J

Rincian Produk

Ngeunaan Pedaran

Bolu busa barbel ieu ngagaduhan dua tali anu ngamankeun dampal dina tempatna pikeun ngabantosan anjeun fokus kana latihan sanés hariwang ngeunaan slip pad. Éta nyayogikeun kanyamanan sareng panangtayungan maksimum pikeun binaraga anjeun, latihan kakuatan atanapi latihan Crossfit.

barbell pad
barbell pad

Ngeunaan Paket

1. Masing-masing ku kantong opp, teras lebetkeun kana kantong. Hiji set / kantong + karton.
2. Tiasa janten logo khusus dina band / bag / karton jsb.
3. Upami anjeun aya kemasan khusus, punten kirimkeun kami ku email.

barbell pad
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

FAQ

Q: Kumaha carana abdi tiasa mesen? A: Anjeun tiasa ngahubungan salah sahiji jalma penjualan kami pikeun pesen. Punten nyayogikeun rinci ngeunaan sarat anjeun sakumaha jelas-gancangna. Janten urang tiasa ngirim tawaran anjeun dina waktos anu munggaran.
 

T: Naon pakét anjeun?
A: Urang bungkus aranjeunna 1 pc dina 1 polybag sareng sababaraha dina 1 karton, tapi kami ogé tiasa nawiskeun kantong bolong, kantong pu sareng anyaman kantong.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?
A: Leres, urang tiasa nawiskeun sampel, muatan sampel nyaéta dumasarkeun kana nilai sampel, sareng peryogi anjeun mayar biaya pengiriman.

Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
A: Pikeun mastikeun konsumén mésér bahan kualitas anu saé sareng jasa ti kami.
Sateuacan urutan tempat pelanggan, kami bakal ngintunkeun unggal conto ka palanggan pikeun nyatujuan.

photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: