Kabugaran bumi Rally kabugaran band nilon total latihan latihan tali olahraga trx latihan

Pedaran pondok:

1. Tarik Tali (tiasa Saluyukeun)

2. jangkar panto

3. jangkar gantung

4. rengkuh rengkuh

5. Kantong bersih tina Kait pikeun Pakem

Saluyukeun Panjang: 130cm-180cm


Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Sampurna pikeun perjalanan & damel di lebet atanapi di luar ruangan. Kencangkan, nada sareng patung awak anjeun dimana waé, iraha wae sakedik 15 menit sadinten.

Pelatih Suspensi ATPWAVE beuratna sakilo. Anjeun tiasa nyetél ampir mana waé dina waktu kirang ti menit. Laksanakeun di mana waé dina jadwal anjeun nyalira.

Kaduruk gajih, ngawangun otot langsing: Kalayan latihan 300+, tali gantung bakal masihan anjeun total hasil awak, ngabantosan ngaduruk gajih anu teu dihoyongkeun sareng ngawangun otot anu langsing - henteu ageung -.

H6cbf739e1c084ec5bbc9bea7ac208dc4T
H107f16f7429c44ba9d7cf99bb9be451cg

Ngeunaan Pamakéan

Gancang, pikaresepeun, sareng épéktip, TRX ngawangun otot, ngaduruk gajih, ningkatkeun kalenturan, sareng ningkatkeun daya tahan. Tujuh gerakan yayasan anu saderhana ieu bakal ngamimitian anjeun dina lalampahan kabugaran anjeun. Kalayan pangaluyuan kana panjang tali anjeun atanapi posisi awak anjeun, anjeun bakal muka sajumlah latihan tanpa wates. Sacara umum, beuki caket pusat gravitasi anjeun ka lantai-atanapi langkung langsung handapeun titik jangkar anjeun-langkung hésé latihanana.

trx

Rincian Produk

Ngeunaan Bersih

Produk ieu tiasa dicuci ku mesin dina cai tiis. Tempatkeun unit dina kantong bolong na (kalebet) atanapi sarung bantal sateuacan dikumbah kanggo nyingkahan tali kusut. Pastikeun buai suku diamankeun pikeun nyegah karusakan dina tali nilon. Ngagantung atanapi hawa hungkul.

trx

Ngeunaan Paket

50 × 35 × 30cm, 15pcs / ctn, 20KG, Harga kanggo édisi ditingkatkeun

trx
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

4
photobank (2)
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: