. Cina Imah kabugaran Rally kabugaran band nilon total lalawanan latihan tali olahraga trx workouts Produsén jeung Supplier |NQ

Imah kabugaran Rally kabugaran band nilon total lalawanan olahraga tali olahraga trx workouts

Katerangan pondok:

1. Tarik Tali (bisa Nyaluyukeun)

2. Panto Jangkar

3.gantungan Jangkar

4. sagi genep rengkuh

5.net Kantong ti Hook kana cecekelan

Saluyukeun Panjangna: 130cm-180cm


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Sampurna pikeun perjalanan & damel di jero ruangan atanapi di luar.Kencangkeun, nada sareng sculpt awak anjeun dimana waé, iraha waé dina sakedik 15 menit sadinten.

Pelatih Suspensi ATPWAVE beuratna hiji pon. Anjeun tiasa nyetél éta ampir di mana waé dina waktos kirang ti menit.Gawé di mana waé dina jadwal anjeun nyalira.

Ngaduruk gajih, ngawangun otot ramping: Kalayan 300+ latihan, tali gantung bakal masihan anjeun total hasil awak, ngabantosan ngaduruk lemak anu teu dihoyongkeun sareng ngawangun otot ramping - henteu ageung.

H6cbf739e1c084ec5bbc9bea7ac208dc4T
H107f16f7429c44ba9d7cf99bb9be451cg

Ngeunaan Paké

Gancang, senang, sareng efektif, TRX ngawangun otot, ngaduruk gajih, ningkatkeun kalenturan, sareng ningkatkeun daya tahan.Tujuh gerakan dasar anu sederhana ieu bakal ngamimitian anjeun dina perjalanan kabugaran anjeun.Kalayan panyesuaian kana panjang tali anjeun atanapi posisi awak anjeun, anjeun bakal muka sajumlah latihan anu henteu terbatas.Sacara umum, beuki deukeut puseur gravitasi anjeun ka lantai-atawa leuwih langsung handapeun titik jangkar anjeun-the harder latihan bakal.

trx

Rincian produk

Ngeunaan Beresih

Produk ieu tiasa diumbah ku mesin dina cai tiis.Teundeun unit dina kantong bolong na (kaasup) atawa sarung bantal saméméh ngumbah pikeun nyegah tali kusut.Pastikeun cradles suku diamankeun pikeun nyegah karuksakan kana Straps nilon.Ngagantung atawa hawa garing wungkul.

trx

Ngeunaan Paket

50 × 35 × 30cm, 15pcs / ctn, 20KG, Harga pikeun édisi Enhanced

trx
He2f9a4146d034a6cbf98fa9fc2f63177e

Tentang Kami

4
bank poto (2)
bank poto
bank poto (1)

  • saméméhna:
  • Teras: