Luar Kantong CampMilitary Customized Sleeping Bag Bebek Turun 800g Eusian Kantong Leumpang sawawa

Pedaran pondok:

Fitur:

* Kantong amplop kamuflase kandel, tiasa dianggo dina kémping militér atanapi outdoor.
* Kantong bungkus sareng awak utami duanana cocog sareng kamuflase, janten langkung merenah pikeun nyimpen bungkus ageung.
* Inpormasi nyetak produk anu tiasa disesuaikan.
* Warna penampilan sareng ngeusian jumlahna tiasa disaluyukeun

Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan Produk

Ngeunaan Produk

Lapisan poliéster 100% ramah-kulit & raoseun. Poliéster kualitas luhur ngajadikeun durabity. Anjeun bakal betah kumaha atos sareng kasar taneuhna.

sleep bag

Ngeunaan Pamakéan

Gampang dibawa sareng gampang disimpen. Éta cocog pikeun sadaya kagiatan outdoor, sapertos kémping, hiking, backpacking, bersepeda sareng bahkan pikeun salamet.

Rincian Produk

Ngeunaan Feature

Tetep haneut sareng aman bahkan dina suhu anu katirisan. tahan cai, téknologi lapisan dua ngajantenkeun anjeun haneut dina kaayaan baseuh sareng nyegah anjeun ti beueus.

Hc2d371ddc1bd4eb6b1
sleep bag

Ngeunaan Paket

37 * 37 * 70/10 pcs; 45 * 37 * 80/10 pcs; 50 * 40 * 85/10 pcs; 50 * 40 * 95/10 pcs

1. Kantong pe
2. Kantong bawa
3. bungkusan custom aya

sleep bag
sleep bag

Tentang Kami

Naha Pilih Kami

1. Kualitas & Palayanan

prioritas 1 urang salawasna parantos nyayogikeun palanggan kami kalayan produk kualitas anu hadé sareng layanan palanggan anu unggul.

 3. Harga Anu Teu Tiasa

Kami teras-terasan narékahan pikeun milarian cara ngirangan biaya produksi kami, sareng ngirimkeun tabungan ka anjeun!
5. Nawaran Husus
Dina raraga ngajaga daya saing urang, urang teras-terasan ngajalankeun tawaran khusus pikeun hadiah promosi, barang konsumén, sareng jasa desain.

 

2. Gancang Diterangkeun Waktos

Kami didedikasikan pikeun nyayogikeun waktos perputaran tercepat sareng damel pisan Hard pikeun mastikeun yén sadaya tenggat waktos anjeun dipenuhan.
4. Kasadaran Merk
Tujuanana pikeun merek anu kuat pikeun ngahontal tingkat kasadaran anu nyebatkeun ideu kualitas sareng nilai ka sadaya palanggan poténsial anjeun.
6. Saatos-selt jasa
Salawasna nyayogikeun anu pangsaéna saatos jasa jual. Parobihan gratis upami milarian barang anu pondok atanapi rusak dina 90 dinten saatos kiriman. Nyayogikeun "Pelanggan anu nyugemakeun patarosan" unggal usum.
photobank
photobank (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: